Pidelik Kavurma
Pidelik Kavurma
Tarihi dokusu ve eşsiz pideleriyle, birçok kişinin müdavimi olduğu Fatih Karadeniz Pidecisi, bu ay lezzet severlere yeni bir tat sunuyor: Kavurmalı Pide. Bu müthiş lezzet damaklarda iz bırakacak. Rize usulü odun ateşinde kavrularak pişirilen Kavurmalı Pide’nin yapımında az yağlı dana eti kullanılıyor. Lezzet tutkunlarının listesinde üst sıralarda yer almak konusunda iddialı olan Kavurmalı Pide, kapalı ve açık olarak iki ayrı şekilde, yuvarlak biçimde ve yumurta eşliğinde servis ediliyor. Pide severler, yöresel malzemeleri pideyle buluşturan Fatih Karadeniz Pidecisi’nde; kıymalı, peynirli, yumurtalı peynirli ve ıspanaklı pide çeşitlerini de deneme fırsatı bulabilir.
Yorum Gönder